Érzelmi vírusveszély (E-BOOK)

500 Ft

E-KÖNYV

Washington-Róma… a majd kilencórás repülőút csak a kezdete Anthony Wilson, nemzetközi elismertségnek örvendő pszichológus és Tiziana Montelloni Smith írónő utazásának. A romantikus, angyalarcú Tiziana egy kihűlt kapcsolat emlékei elől menekül Rómába, felidézni Olaszországban töltött gyermekkorát. Anthonyt, aki korábban az Egyesült Államok terrorelhárító tisztje volt, egy előadásra hívják az Örök városba.
Megismerkedésük ártatlan flörtnek indul, nem is sejtik, hogy közös útjuk, közös sorsukká alakul. Életük örökre megváltozik, miközben egy, a világot fenyegető biológiai fegyverért vívott kíméletlen hajszába keverednek.
A szálak egyre kuszábbak, ismerősök bukkannak fel Anthony múltjából, miközben Pandóra szelencéje kinyílik. Az ámokfutásban a párost csak a lány fantáziája és a férfi múltban szerzett tapasztalata segítik felfegyverzett üldözőikkel szemben.
Cornelie C. G. Olaszország varázslatos tájain játszódó, filmszerű regényének alapjául valóságos események szolgálnak. Az írónő lerántja a leplet a hatalmasok világáról és harcukról, aminek tétje maga az emberiség jövője.

Kategória:

Leírás

A férfi képtelen volt elaludni. Nem talált egyetlen elviselhető pózt sem, ami csak félig is alkalmas lett volna a pihenésre. Hosszú keze-lába kezdett elgémberedni, s kezdte nagyon szerencsétlennek érezni magát. A lány is mocorgott. Visszahúzta magára a lecsúszni készülő takaróját, és a szeme összeakadt az őt figyelő férfiével.
– Bocsánat! Nem akartam felébreszteni – szabadkozott.
– Bárcsak így lett volna! Sajnos ez nem nagyon megy a repülőn…
Bővebben

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Érzelmi vírusveszély (E-BOOK)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest