Akció!

Bármi megtörténhet

3899 Ft 2000 Ft

Egy talpraesett, fiatal nő, egy fájdalmas csalódás és a megcsillanó remény egy új kezdetre.

Emily Joyce Montel San Francisco egy kellemes negyedében él szabadelvű festő barátjával. Az irigylésre méltó, fényűző élete csupán a látszat, jó ideje szabadulni akar a kilátástalan, érzelmileg kiüresedett kapcsolatból. Utolsónak szánt közös programjuk azonban balul sül el, a Golden Gate hídon átkelve autójuk balesetet szenved, és a vízbe zuhan.

Millie egy különös faluban ébred, egyedül. Az ott élők kedvesen fogadják, de a történtekre ők sem tudnak magyarázattal szolgálni. Ahogy a maradni kényszerülő lány megismeri a közösség múltját, mindennapjait, egy sor kérdés merül fel benne.

Hová tart a világ? Melyek az igazán fontos, mindenáron megőrizendő értékek? És főként mit tegyen, ha soha nem térhet vissza a korábbi életébe?

Vajon teljesül a vágya? Megtalálja a szerelmet egy olyan társ oldalán, aki igazán figyel rá, és nem bonyolódik lépten-nyomon más kapcsolatokba?

Cornelie C. G. ezúttal egy olyan világba vezeti az olvasóit, ahol minden megtörténhet, és meg is történik. Még az akadályokkal dacoló szerelem is.

Kategória:

Leírás

“Lágy szellő fodrozta a tó vizét. Játszott a maga keltette hullámokkal, taréjt fésült a víztükörre, majd, mint aki megunta ezt, szeretettel végigsimított rajta. Mutatványát senki nem látta, mivel a perzselő nap elől az emberek fedett helyre húzódtak. Egyetlen csónak ringott csak a tó közepén. Egy lány feküdt benne mozdulatlanul. Ő nem védekezett, nem óvta magát a forróságtól. Ájultan hevert a himbálódzó ladikban. Könnyű nyári ruhát viselt, hosszú vörös haja szétterült a vállán. A nap sugarai pirosra marták az arcát, száján a bőr már felrepedezett…
Bővebben

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bármi megtörténhet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest