Akció!

Talán mindörökké (Ébredés trilógia 3. rész)

3499 Ft 2000 Ft

Egy csinos, fiatal nő és egy jóképű, harcedzett férfi. Akár boldogok is lehetnének, mint a mesében.

Tiziana Montelloni Smith, írónő Anthony Wilsonnal, a katonai múlttal rendelkező, ám pszichológusként tevékenykedő társával a legteljesebb harmóniában él Washingtonban. Azt tervezik, hogy néhány hétre hátra hagyják a munkával teli hétköznapokat, és Olaszországba utaznak a barátaikhoz.

A sorsnak azonban más tervei vannak.

Egy véletlen folytán a lányhoz kerül egy adathordozó, mely nemzetgazdaságilag kiemelt fontosságú információt rejt, és amelyet többen szeretnének megkaparintani.

A minderről semmit nem tudó Tiziana célkeresztbe kerül, és nem az utazás során elkeveredett bőröndje lesz a legnagyobb gondja.

Vajon kőbe van vésve a boldog végkifejlet? Az elhivatottság és a bensőséges érzések képesek felülírni a féktelen hatalomvágyat?

Cornelie C. G. hőseit, akiket az Érzelmi vírusveszély és az Aranykönyv-díjra jelölt Teremtő erő című kötetekből már ismerhetünk, az élet ezúttal is próbatétel elé állítja.

A napsütötte olasz tájakon játszódó, szerelemben és izgalomban bővelkedő történet végére kiderül, mi lesz a sorsa az eltulajdonított, védett dokumentumnak, és az is, hogy nem ez az egyetlen titok, ami felborzolja a kedélyeket.

Kategória:

Leírás

Jimmy Pritcher, miután fizetett a reptéren, gyorsan kiugrott a kocsiból, és sietősen lépett be az ajtón. Ott viszont lassított, és egy oszlop takarásából figyelte, vajon alkalmi sofőrje ösztönei mennyire működnek jól. A zöld sedan menetrendszerűen érkezett. Ez még nem jelent semmit – nyugtatta magát a fiú –, nem ő az egyedüli, aki a repteret vette célba ezen a napon. A kocsiból kiszálló öltönyösök viszont minden kétségét eloszlatták, ezek tényleg miatta vannak itt. Ekkora véletlenek azért nincsenek. Azonnal futásnak eredt. Szüksége volt némi előnyre…
Bővebben

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Talán mindörökké (Ébredés trilógia 3. rész)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest