Akció!

Czank Nelli – Mauritius, az édeni menedék

4399 Ft 2300 Ft

Lily Pontier, a neves Wall Street-i Crystal és társa cég gyakornoka egy nap megmagyarázhatatlan eltérésekre bukkan az iroda könyvelésében. Remélve, hogy jó munkája eredményeként véglegesítik, felfedezéséről beszámol a feletteseinek is. Nincs tudatában annak, hogy ezzel mekkora lavinát indít el. Bejelentését követően már nemcsak az állása, de a testi épsége is veszélybe kerül.

Nicolas Brannan évekkel ezelőtt egy keserű csalódás után maga mögött hagyta New Yorkot, és egy új élet reményében a mesés Mauritius szigetére költözött. A kis utazási iroda, melyet ott alapított, egyre keresettebb, szigettúrái folyamatosan telt házzal indulnak.

Lilyt és Nicket egy óceán választja el egymástól, ám útjuk különös módon mégis keresztezi egymást. Mindketten olyan titkot őriznek, melyet nem oszthatnak meg a másikkal. Vajon képesek lesznek tartani magukat az észérvekkel meghozott szabályokhoz, vagy az érzések felülírnak mindent? A sziget varázsa képes elfeledtetni a múltban történteket?

Kaland, izgalom és szerelem. Czank Nelli (Cornelie C. G.) ismét meglepő helyzetek elé állítja a hőseit a soha nem alvó New Yorkban és Mauritius édeni szigetén.

Kategória:

Leírás

Lily Pontier álmosan nyújtózott az ágyában. Miután kinyomta a telefon ébresztőjét, nem ugrott fel azonnal, szeretett lassan visszatérni a valóságos világba. Még akkor sem sietett ezzel, ha olyan fontos beszélgetés várt rá, mint amit erre a napra tervezett. Időpontot fog kérni a cégtulajdonos titkárnőjétől, hogy főnöke elé tárja a botrányos felfedezését.

Lassan készülődött. Iszogatta a teáját, üresen, ahogy szokta. A forró bögre kellemesen melegítette a kezét. Az ujjait szorosan rákulcsolva az ablakhoz indult, hogy meggyőződjön a kint uralkodó időjárásról. Csak bólintott, amikor beigazolódni látszott, amit az időjósok ígértek, teljes erőből szakadt a hó. Voltak bohókás pulóverei pontosan ilyen alkalmakra, de a munkahelyén ezeket nem viselhette, a cég másféle öltözéket tolerált csak. Bármennyire is kedvelte a színes ruhákat, a karján csilingelő karkötő-kiegészítőkkel, az irodában csak a számára unalmas, fekete-fehér kombináció volt elfogadott. Mintha a táblázatok megsértődnének, ha mondjuk, türkizkék blúzban feszítene – gondolta, miközben felhúzta a testszínű harisnyáját. Barna haját szoros kontyba tekerte, és csatokkal úgy rögzítette, hogy még a hamarosan fejére kerülő sapka sem tud majd kárt tenni a frizurájában. Egy ideig nézegette magát a fürdőszoba tükrében, majd felkapott egy sötétkék szemceruzát, hogy legalább a barna szeme köré rajzolt vonallal jelezze, léteznek még a színek. A mások által szépnek tartott arca azonnal életre kelt, sokat javítva a közérzetén.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Czank Nelli – Mauritius, az édeni menedék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest