Akció!

Czank Nelli – Menekülés, New York, szerelem (E-BOOK)

2999 Ft 1200 Ft

Mi az esélye annak, hogy találkozzon egy szép jövő előtt álló festő lány és egy korszakalkotó találmányon dolgozó fizikus férfi? Nem sok. Kivéve, ha a sors másként rendezi…

Lori Belleaux a tanulmányai mellett nagybátyja hosztesz-vállalkozásába is besegít: társasági rendezvényekre kíséri el a megbízóit. Nem álmai munkája, de a drága festékeket valamiből finanszíroznia kell. Alexander Warmeston ideje nagy részét a laborjában tölti a kísérleteivel. A cég, ahol dolgozik, nagy bejelentésre készül, ám a munkájuk befejezéséhez szükség van még újabb támogatókra. A csapat a megnyerő külseje miatt Alexet küldi el a New York-i Plaza Hotelben, kifejezetten fizikusoknak rendezett vacsorára, ahová Lori kíséri el…

Itt azonban egy váratlan esemény miatt a két ismeretlen kénytelen lesz összefogni, nem is sejtve, hogy ezzel egy hatalmas játszma részeseivé válnak.

Nyomozás, menekülés, szerelem és egy szenzációs találmány, ami ráférne már a világra – erről szól Czank Nelli regénye, aki légiutas-kísérőből előbb egy egészségmagazin szerkesztőségében találta magát, majd regényíróként debütált.

Kategória:

Leírás

Lori megvonta a vállát. Visszaült a fotelbe, és hogy elfoglalja magát, belelapozott egy képes újságba. Annyira belemerült az egyik cikkbe, hogy nem is vette észre rögtön, befutott a megbízó. Csak az idegen hangra lett figyelmes. Libabőr futott végig a karján.

Felállt, mert nagyon kíváncsi volt a hang tulajdonosára is. A rövid hajú, harmincas férfi jó szabású Armani öltönyt viselt, mely köztudottan képes kiemelni a férfiak legelőnyösebb oldalát. És rajta veszettül jól állt. Lori és a vendég kölcsönösen végigmustrálták egymást.

Patrick köhintett egyet, kizökkentve őket a nézelődésből. Kezet fogott a megbízóval, bemutatta az unokahúgát.

– Mr. Warmeston, szeretném, ha megismerné a kísérőjét.

Lori is nyújtotta a kezét a férfinak.

– Lori Belleaux vagyok, igazán örülök, hogy végül csak ideért.

Mikor kimondta a szemrehányó szavakat, szívesen elharapta volna a nyelvét, de azok már elhangoztak, és bocsánatkérésre ösztönözték a másikat.

– Elnézésüket kérem a késésért, nyomós okom volt erre.

Mosolygott ugyan, de a homlokát hosszanti redők szabdalták.

Patrick bólintott.

– Még éppen itt érte Miss Belleaux-t. Nem sokon múlt, hogy fuccsba menjen a közös estéjük.

– Azt nagyon sajnáltam volna – nézett a férfi sokkal vidámabban. – Még egyszer köszönöm a türelmüket. Egy tüntetésbe keveredtem, melyet sehogyan sem tudtam kikerülni. Reméltem, hogy megvár – nézett Lori szemébe őszintén. A lány kezét talán egy pillanattal tovább is a magáéban tartotta.

Lori zavartan lépett hátrébb. Hirtelenjében nem tudott mit kezdeni a benyomásaival. Egészen másra számított. Alexander megjelenésével egy újabb sztereotípia dőlt meg, miszerint egy fizikus csak… nem is akarta végiggondolni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Czank Nelli – Menekülés, New York, szerelem (E-BOOK)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest