Akció!

Talán mindörökké (E-BOOK)

2790 Ft 1200 Ft

Kategória:

Leírás

Egy csinos, fiatal nő és egy jóképű, harcedzett férfi. Akár boldogok is lehetnének, mint a mesében.

Tiziana Montelloni Smith, írónő Anthony Wilsonnal, a katonai múlttal rendelkező, ám pszichológusként tevékenykedő társával a legteljesebb harmóniában él Washingtonban. Azt tervezik, hogy néhány hétre hátra hagyják a munkával teli hétköznapokat, és Olaszországba utaznak a barátaikhoz.

A sorsnak azonban más tervei vannak.

Egy véletlen folytán a lányhoz kerül egy adathordozó, mely nemzetgazdaságilag kiemelt fontosságú információt rejt, és amelyet többen szeretnének megkaparintani.

A minderről semmit nem tudó Tiziana célkeresztbe kerül, és nem az utazás során elkeveredett bőröndje lesz a legnagyobb gondja.

Vajon kőbe van vésve a boldog végkifejlet? Az elhivatottság és a bensőséges érzések képesek felülírni a féktelen hatalomvágyat?

Cornelie C. G. hőseit, akiket az Érzelmi vírusveszély és az Aranykönyv-díjra jelölt Teremtő erő című kötetekből már ismerhetünk, az élet ezúttal is próbatétel elé állítja.

A napsütötte olasz tájakon játszódó, szerelemben és izgalomban bővelkedő történet végére kiderül, mi lesz a sorsa az eltulajdonított, védett dokumentumnak, és az is, hogy nem ez az egyetlen titok, ami felborzolja a kedélyeket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Talán mindörökké (E-BOOK)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest